Alle nieuwsberichten

Nieuw! Huur een e-chopper

Laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen of de Meije, vergaap je aan het groene polderlandschap en geniet in stilte van het moois dat je onderweg tegenkomt. Van kaasboerderijen tot bijzondere molens en van historische dorpen en stadjes tot fijne horecapareltjes. Of wat dacht je van een geruisloze rit door de polder tijdens zonsondergang?

WE MOGEN WEER!

Na maanden wachten is daar dan eindelijk het moment: Het camping seizoen is officieel geopend! We staan te trappelen om jullie weer te mogen ontvangen. We hebben een aantal hele leuke activiteiten op de planning staan voor dit seizoen. Zien wij jullie snel?

CATF1 Kindervuurwerk te koop

De webshop is omgebouwd naar CATF1 een ruim assortiment kindervuurwerk. Vuurwerk wat het gehele jaar afgestoken mag worden. Sterretjes, fonteinen, tolletjes, fakkels, pakketten 🎆Selecteer jouw artikelen, kies de afhaaldag en tijdstip en betaal makkelijk en snel online. Of kom gezellig langs in de winkel: open Ma/Zo van 10.00-17.00 uur

Kerstbomen te koop

It's beginning to look a lot like Christmas... 🎄 Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat het voor veel mensen alweer bijna tijd is om hun huis helemaal kerst-proof te maken. Daarbij kan een kerstboom natuurlijk niet ontbreken! Een activiteit waar we elk jaar weer opnieuw naar uitkijken. Vanaf vrijdag 26 november hebben wij weer de mooiste Nordmann A-kwaliteit kerstbomen te koop, dus grijp je kans!